Apuntat i rebràs tota la informació, regals i descomptes!

Molt aviat llançaré "Ready, Wedding, Click!" en vídeo

Si ets professional d’esdeveniments o bodes, aquest curs és per a tu.

Dirigit a Wedding Planners, floristes, pastisseres decoradores, càterings ...

Mode Manual

Dominaràs la càmera en Mode Manual. Aprendràs a disparar sense utilitzar mai més l'automàtic, treient el màxim de profit perquè el resultat sigui a l'alçada de la teva feina.

Composicó

Tots els consells i trucs per composar una bona escena estaràn al teu abast per saber en cada moment com fer la millor fotografia, aprofitant tots els elements.

Pràctica real

Em veuràs treballar i t'explicaré cada pas, en cada muntatge, què és el que has de fotografiar per a que els teus clients s'anamorin de la teva feina.

i molt més...

Resoldrem situacions complicades per marxar del muntatge, amb fotografies precioses. Dedicarem una unitat a editar perquè les fotos siguin més professionals.

¿Què diuen els que han asistit als meus cursos presencials?

Vaig tenir la sort de poder assistir al primer workshop organitzat per la Laia Ylla i el recomano molt a qualsevol professional dels esdeveniments que no sàpiga treure profit de la seva càmera. Explica de manera molt clara i amena tota la part teòrica, i veure la part pràctica en viu, és molt interessant. Va ser una experiència molt recomanable, gràcies a la qual he après a fer bones fotos. Mil gràcies Laia, va ser fantàstic!
Lourdes - Esferic Group
Vaig participar en el curs en la seva primera edició i va ser fantàstic. Els conceptes queden súper clars. Després vem fer la pràctica totalment real per posar-nos en situació amb la nostra càmara. El contingut està molt ben repartit, em vaig sortir molt contenta i orgullosa d’haver après amb molta claredat com fer funcionar la meva càmara. Absolutament recomanable!
Ivet - Steel Halo
Tinc la sort de ser una de les participants al primer workshop de Ready, wedding, click! La Laia explica de meravella tota la teoria fotogràfica. És atenta, amable i dolça.La part pràctica ajuda a aclarir molts dubte que tens prèviament. Gràcies Laia per transmetre’ns els teus coneixements.
Ana Moyano

EN FORMAT VÍDEO

Perquè encara et sigui més còmode i visual, tot el curs és en vídeo. Perquè em vegis treballar, en moviment, i sigui més fàcil d'entendre les explicacions.

ACCÉSIL.LIMITAT

L'accés dels cursos es ilimitat per sempre. Perquè puguis consultarlos una y altra vegada.

PER A TOTS ELS NIVELLS

Tant si domines el Mode Manual, com si encara no, aquest curs t'enxenyarà tot el que et cal per dominar la càmera.

EDICIÓ

Amb una unitat dedicada a l'edició, perquè les teves fotos siguin més professionals. Aprendràs com dominar Lightroom, al mòbil o a l'ordinador.

¡Apunta't ara i rebràs la informació, regals i descomptes!

En breu llançaré la meva Academy i vull celebrar-ho amb tu